CAALS zingt HAZES

Artiest zijn is een gave, maar vooral ook een vak waarin veelzijdigheid een troef is. Zoals bij Luc Caals. Al 49 jaar op de planken. En achter de micro. En op het scherm. Grapjas in revueshows. Zangstem in musicals. Op tv als Kabouter Smul. Ernstig of grappend in theaterprojecten. Maar boven alles is Luc Caals een zanger.

Deze 'kleine man met de grote stem' maakte een tribute aan zijn idool André Hazes. Toplocaties als Lotto Arena, Rimpelrock, Elisabethzaal, Casino Oostende, Capitole Gent... liepen vol voor de eerste reeks van Caals zingt Hazes.

Wie André Hazes zegt, zegt Levenslied. Bloedende zielen. Verscheurende emoties. Maar eerlijk. Herkenbaar. Het repertoire van Hazes lacht en weent en brult. Zalft en ontroert. Huisvrouwen, maar ook stoere binken zijn "een beetje verliefd". En Hazes is méér dan alleen wat hits en meezingers. Hazes is een fenomeen. Een brok echte levensdrift. Om dit verhaal te vertellen blijkt niemand beter geschikt dan... Luc Caals.

In seizoen 2022-23 is "Caals zingt Hazes" beschikbaar voor cultuurcentra, bedrijven en verenigingen.. Weer met hetzelfde toporkest. En vooral met dezelfde passie om ongekend diep te gaan in dit zeer emotioneel repertoire. Ontroerend zonder ooit flauw te zijn. Gewoon indruk maken met waarachtigheid.