Maracaibo

MARACAIBO is een verbazend Braziliaans orkest met veel verschijningsvormen. Zodat je bij hen altijd vindt wat jouw festival of feest nodig heeft. Welk budget je ook hebt.

Je kan ze boeken als een fris combo vanaf 4 muzikanten. Maar ze hebben ook een grote ambiance-bezetting met percussie en blazers erbij. Met of zonder danseressen. Die dansen op het podium of tussen het publiek.

Versterkt zijn ze een spetterend exotisch dansorkest. Als akoestische percussiegroep zijn ze een vrolijke onthaalact aan de ingang van elke beurs of receptie. Alweer: met of zonder danseressen. Op 1 optreden verschijnen de danseressen in wisselende outfit. Als Braziliaanse Dorpsmeiden. Om daarna op te duiken met de boa's en glitterbikini's van Carnaval-in-Rio.

Je kan MARACAIBO ook boeken voor een indrukwekkende STREET PARADE. Dan marcheren ze door de massa. Iedereen raakt in de ban van hun wervelende Samba. Meedoen is de boodschap. De muziek van Maracaibo is authentiek, maar ook herkenbaar. Naast ophitsende Braziliaanse ritmes spelen ze ook grote, gekende hits van pakweg Santana. En populaire klassiekers als Guantanamera. Geschikt voor Wereldmuziekspecialisten zowel als voor een algemeen publiek op een Dorpsfeest.