Boys in Black

Ze zijn met 2. Weggelopen uit een Blues Brothers film. Ze spelen akoestisch op jouw receptie, viering, verjaardag... Topmuzikanten die een unieke sfeer brengen. En ja... Je mag ook nummers aanvragen.

Collective Memory

Beats are all around. Hoogtijd dus voor een revival van melodie en harmonie? COLLECTIVE MEMORY brengt geraffineerde koestische versies van het beste van Neil Young, James Taylor, The Eagles, Bob Dylan, The Beatles, The Band, John Sebastian, en natuurlijk CSN&Y. 

Crystal & Runnin' Wild

Potige Hedendaagse Rockabilly & American Roots Music...
Top live act!

Dirk De Vriendt Your Wish

Roep een song, en hij speelt hem. Kies een nummer en hij zingt het. Zeg een titel en hij weet wat ermee aan te vangen. Kortom: Dirk De Vriendt is een ware jukebox. Your Wish is… zijn wish… .

Jean Bosco Safari

Weinig muzikanten zijn zo veelzijdig als Jean Bosco Safari. Op hem kan je beroep doen voor de meest verscheiden opdrachten. Alleen, of met band. Voor muziek of presentatiewerk. Voor Rockfestival of Corporate Event. Voor een begeesterd muzikaal kinderprogramma of een alternatief wereldmuziekevent. 

Imagine No Lennon

JEAN BOSCO SAFARI en BEN CRABBé stellen voor : IMAGINE NO LENNON. Lennon zou nu 75 zijn. Reden genoeg voor een herdenking, een viering - opgebouwd rond Give Peace a Chance, All You need is Love, Revolution, Power to the People en al dat andere moois dat uit pen en gitaar van de Working Class Hero vloeide tijdens beatlejaren en solocarrière.  

Brasil Party = Maracaibo

Vier mee met dit fantastisch Braziliaans Orkest. Kleurrijke Fiesta Tropical. Van heupwiegende Sambaritmes over zwoele tropenjazz tot feestmuziek à la Santana. 

The Million Dollar Sunrise

Super opwindende Rockabilly-act met beangstigend juiste interpretaties uit de wilde jaren van Jerry Lee Lewis , Carl Perkins? Elvis Presley en Johnny Cash; Niet alleen de muziek is zo authentiek als maar kan, ook de 'looks' zijn van een indrukwekkende 'justesse'. En als klap op de vuurpijl: de verbluffende zangeres CRYSTAL. 

Mr P and the Cadillacs

Subliem buitenbeentje onder de RETRO groepen! Spelen enkel muziek van de periode rond Expo'58. Maak er een themafeest van! 7 muzikanten, waarvan er maar liefst 5 ook zingen. Nostalgische, veelstemmige doo-wop dus, en alle opwindende JUKE BOX favorieten van de AUTOSCOOTER.  

Patsy's Flying Pitchfork

'De authentieke sound van PATSY's FLYING PITCHFORK vindt haar roots in rijkelijke bluegrass-ervaring. Sterke meerstemmige zang en een akoestisch arsenaal aan instrumenten vormen de basis vanwaar uitgevlogen wordt.  

Sgt Pepper

Sgt. PEPPER bestaat uit vier méér dan ervaren muzikanten - instrumentaal virtuoos en verbluffend meerstemmig zoals het hoort. Natuurlijk spelen ze niet alleen de Pepper-songs, want werkelijk àlles komt aan bod…De populaire meezingertjes, maar ook de meer complexe nummers. Ideaal voor je Sixties Party of concertavond.. 

Three Cool Cats

Rockabilly. Dat is ongebreidelde lol. Ze staan méér op de toog dan op het podium. Ze doen het met Elvis, Buddy Holly, Jerry Lee Lewis,....

De Tijd van Toen at The Movies

De tijd van toen At the Movies. Een muzikale talkshow. Sonny Vande Putte praat en zingt met special guest ROEL VAN BAMBOST. Niets dan mooie filmherinneringen in een warme voorstelling vol humor en levende muziek.

De vierkante meter

De eenvoudigste band op het kleinste Podium, maar met de grootste ambiance. Je hebt geen podium nodig, geen klankinstallatie, ze brengen alles zelf mee.Ze rollen binnen en ’t is meteen feest! hun podium beslaat net 1 Vierkante Meter/ Je rol het podium naar waar jij het wil. Partyhits uit binnen-en buitenland, fifties, sixties, achtergrond. Binnen of buiten.

Les Violettes

Les Violettes bestaat uit drie charmante jongedames. Zij brengen een vernieuwende combinatie van bekende en minder bekende nummers. Swing-, balkan- en tangomuziek, plus klassiek repertoire. Maar ook Michael Jackson, Coldplay en Pulp Fiction komen aan bod. 

De Vlaamse jukebox

Populaire Vlaamse liedjes. Het publiek kiest en zingt mee. U vraagt, wij draaien; neen, wij spelen! Met o.a. Soetkin Collier.  

Caals zingt Hazes

Boven alles is Luc Caals een zanger.’Met Çaals zingt Hazes’ maakte hij een tribute aan zijn idool André Hazes. Levenslied. Bloedende zielen. Verscheurende emoties. Maar eerlijk. Herkenbaar. Hazes is méér dan alleen wat hits en meezingers. Hazes is een fenomeen. Om dit verhaal te vertellen blijkt niemand beter geschikt dan... Luc Caals. 

Lezingen

ROBERT VAN YPER, auteur van de standaardwerken ROCK IT en LENNON (uitgeverij Epo) is beschikbaar voor LEZINGEN, rijk geïllustreerd met beeldprojectie en klankfragmenten. 
RUDOLF HECKE over "The Sixties" of in "Parcours Gainsbourg" is niet zomaar “iemand die boeiend komt vertellen”, maar een spektakel. Een quasi theatervoorstelling.