Bar Americana

Het wat decadente, maar o zo stijlvol entertainment uit LAS VEGAS. Soms in een donker maar betoverend maffia-sfeertje. Een wereld vol onvergetelijke melodieën en opgewekte dansnummers. 

Boys in Black

Ze zijn met 2. Weggelopen uit een Blues Brothers film. Ze spelen akoestisch op jouw receptie, viering, verjaardag... Topmuzikanten die een unieke sfeer brengen. En ja... Je mag ook nummers aanvragen.

Collective Memory

Beats are all around. Hoogtijd dus voor een revival van melodie en harmonie? COLLECTIVE MEMORY brengt geraffineerde koestische versies van het beste van Neil Young, James Taylor, The Eagles, Bob Dylan, The Beatles, The Band, John Sebastian, en natuurlijk CSN&Y. 

Crystal & Runnin' Wild

Potige Hedendaagse Rockabilly & American Roots Music...
Top live act!

Dirk De Vriendt Your Wish

Roep een song, en hij speelt hem. Kies een nummer en hij zingt het. Zeg een titel en hij weet wat ermee aan te vangen. Kortom: Dirk De Vriendt is een ware jukebox. Your Wish is… zijn wish… .

Jean Bosco Safari

Weinig muzikanten zijn zo veelzijdig als Jean Bosco Safari. Op hem kan je beroep doen voor de meest verscheiden opdrachten. Alleen, of met band. Voor muziek of presentatiewerk. Voor Rockfestival of Corporate Event. Voor een begeesterd muzikaal kinderprogramma of een alternatief wereldmuziekevent. 

The Keavers

Hoe zouden de nummers van The Beatles klinken in het Nederlands? De Keavers zorgen voor het antwoord.  

Imagine No Lennon

JEAN BOSCO SAFARI en BEN CRABBé stellen voor : IMAGINE NO LENNON. Lennon zou nu 75 zijn. Reden genoeg voor een herdenking, een viering - opgebouwd rond Give Peace a Chance, All You need is Love, Revolution, Power to the People en al dat andere moois dat uit pen en gitaar van de Working Class Hero vloeide tijdens beatlejaren en solocarrière.  

Brasil Party = Maracaibo

Vier mee met dit fantastisch Braziliaans Orkest. Kleurrijke Fiesta Tropical. Van heupwiegende Sambaritmes over zwoele tropenjazz tot feestmuziek à la Santana. 

The Million Dollar Sunrise

Super opwindende Rockabilly-act met beangstigend juiste interpretaties uit de wilde jaren van Jerry Lee Lewis , Carl Perkins? Elvis Presley en Johnny Cash; Niet alleen de muziek is zo authentiek als maar kan, ook de 'looks' zijn van een indrukwekkende 'justesse'. En als klap op de vuurpijl: de verbluffende zangeres CRYSTAL. 

Mr P and the Cadillacs

Subliem buitenbeentje onder de RETRO groepen! Spelen enkel muziek van de periode rond Expo'58. Maak er een themafeest van! 7 muzikanten, waarvan er maar liefst 5 ook zingen. Nostalgische, veelstemmige doo-wop dus, en alle opwindende JUKE BOX favorieten van de AUTOSCOOTER.  

Negative Nancy & The Moodswings

'Negative Nancy met positieve Bluegrass die niet “oldtime” klinkt, maar krachtig hedendaags. In een pittige mix met Rockabilly en een forse scheut Irish Folk. Sterk meerstemmig, opwindend instrumentaal. Hoe powerfull een puur akoestische sound kan zijn. 

Sgt Pepper

Sgt. PEPPER bestaat uit vier méér dan ervaren muzikanten - instrumentaal virtuoos en verbluffend meerstemmig zoals het hoort. Natuurlijk spelen ze niet alleen de Pepper-songs, want werkelijk àlles komt aan bod…De populaire meezingertjes, maar ook de meer complexe nummers. Ideaal voor je Sixties Party of concertavond.. 

Three Cool Cats

Rockabilly. Dat is ongebreidelde lol. Ze staan méér op de toog dan op het podium. Ze doen het met Elvis, Buddy Holly, Jerry Lee Lewis,....

Les Violettes

Les Violettes bestaat uit drie charmante jongedames. Zij brengen een vernieuwende combinatie van bekende en minder bekende nummers. Swing-, balkan- en tangomuziek, plus klassiek repertoire. Maar ook Michael Jackson, Coldplay en Pulp Fiction komen aan bod. 

Lezingen

ROBERT VAN YPER, auteur van de standaardwerken ROCK IT en LENNON (uitgeverij Epo) is beschikbaar voor LEZINGEN, rijk geïllustreerd met beeldprojectie en klankfragmenten. 
RUDOLF HECKE over "The Sixties" of in "Parcours Gainsbourg" is niet zomaar “iemand die boeiend komt vertellen”, maar een spektakel. Een quasi theatervoorstelling.

Muziektheater

Een combinatie van muziek en theater