De Tijd van Toen at the Movies

*** een muzikale talkshow ***
Presentator : Sonny Vande Putte / Special Guest : Roel van Bambost

Onze zingende talkshowhost Sonny Vande Putte inviteert voor u: Roel van Bambost. De man die talloze internationale filmsterren interviewde, jarenlang het filmnieuws op de BRT presenteerde, en thuis is op alle filmfestivals. Speciaal voor u opent hij zijn koffer vol muzikale filmherinneringen.

5 jonge muzikanten, bezeten van oude muziekjes. En van de tijd toen elk dorp nog zijn eigen “cinema” had. Ach, de wonderlijke liedjes uit die oude films. Iedereen zong ze mee. De bijhorende beelden bleven op ieders netvlies gebrand. De melodieën spoken ook nu nog door de hoofden. En er valt ook véél over te vertellen. Daarom…

Met sappige anekdotes over de grootste sterren van de cinema. Zet je schrap voor de mooiste evergreens uit het collectief geheugen.. Van "Que Sera Sera" tot "Dancing Cheek to Cheek". "Van Singin’ in the Rain" tot "Can’t help falling in Love with you". Zoveel moois, maar ook pittige verrassingen… alles haarfijn live gespeeld door ons huisorkest. En Roel zingt natuurlijk zélf enkele van zijn favorieten.

Niets dan mooie filmherinneringen in een warme voorstelling vol humor en levende muziek.