In het kader van het Feest van de Vlaamse Gemeenschap 2023 worden tussen vr 23 juni en di 11 juli aparte subsidies voorzien voor wie een evenement organiseert met Nederlandstalig repertoire. Daarvoor komen in aanmerking :

JOUW KEUZE, Dirk De Vriendt

Roep een song, en hij speelt hem. Kies een nummer en hij zingt het. Zeg een titel en hij weet wat ermee aan te vangen. Kortom: Dirk De Vriendt is een ware jukebox. Jouw wens is… zijn wens… .

CAALS ZINGT HAZES

Luc Caals met orkest van 5 muzikanten.
Voor groter event is uitbreiding mogelijk met saxofonist + 2 backingzangeressen

DE VLAAMSE JUKEBOX

Populaire Vlaamse liedjes van Louis Neefs tot Clouseau. Het publiek kiest en zingt mee. U vraagt, wij draaien; neen, wij spelen! Met o.a. Soetkin Collier.  

TWEE BLUES BROERS

Ze zijn met 2. Weggelopen uit een Blues Brothers film. Ze spelen akoestisch op jouw receptie, viering, verjaardag... Topmuzikanten die een unieke sfeer brengen. En ja... Je mag ook nummers aanvragen.

LUC CAALS DUO

TV-, Musical- en Theaterfiguur LUC CAALS brengt (in duo met pianist) een swingend overzicht van zijn 50-jarige carrière. Daarin meezingers, Nederlandstalige klassiekers, spannende sfeernummers en natuurlijk een doordachte selectie uit zijn gerenommeerde André Hazes Tribute. Ideaal voor een kleinschalige viering , een tuinconcert of omkadering van een receptie .